Det føles vondt. Du kjenner det i brystet og i magen – det er tungt å bære. Du tenker at du ikke fortjener å ha det sånn, og du opplever det urettferdig. Du prøver å tenke på noe annet, men du ramler fort tilbake til de sammen tankene. Tårene kommer, og du får følelsen av at alt du gjør er feil. Du trekker deg tilbake, tenker at det er best å bare være for deg selv – ingen bryr seg likevel.

Kjære deg – dette er livet og hverdagen til mange. Utfordringer som blir til store mørke knuter som setter seg i magen og brystet. Du opplever det du gjør. Det er ikke noe feil med deg – Du trenger bare ikke å ha det sånn.

For å få til en endring må noe gjøres annerledes. Det kan noen ganger oppleves helt umulig og vanskelig, men jeg gir deg utfordringen.

Hva kan DU selv gjøre i dag som kan være annerledes og bra for DEG, uavhenging av de rundt deg. Er det noe i det hele tatt du kan være takknemlig for? Vær nysgjerrig – kanskje du oppdager noe du ikke har lagt merke til før.  Om du finner en liten ting som kjennes litt bedre ut –  er du et skritt i riktig retning. Om du samtidig kan finne frem til flere små ting som kan oppleves bra..  – er du på rett vei. Gi deg selv muligheten til å gjøre noe annerledes, fordi du fortjener å ha det godt med deg selv.

Opplever du at det er vanskelig å gå hele veien alene – kan jeg gå sammen med deg.

En god dag til deg fra Monica